![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nastepujący problem...
Mam shputboxa który jest ładowany w ramce... No i mam sobie fomularz dodawania dodaje tekst wszystko ok. Ale jak jakiś wyraz jest szerszy niż ramka... ramka sie rozjeżdza... Dlaczego ? Jest jakis sposób by rozwiązać ten problem ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dałeś ramce scrolle na auto?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie nie mam...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustawiłeś na sztywno rozmiar ramki ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
TAk ramka ma określoną szerokość i wysokość, chodzi mi o to jak zmusić ją do przechodzenia do nowej linnii...
przykład jest tu: TU Jest tam shoutbox jak ktoś wpiszę adres to pokazuje się scroll na dole, ja chce aby go niebyło a długi adres automatycznie przechodził do nowej linii... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:00 |